Безмлечни каши с бифидус ефект GAMA SUPER FIBRA (за разхлабване и регулиране)


Блевит Плюс без глутен Gama SUPERFIBRA е диетична каша, която допринася за правилното и балансирано развитие на кърмачето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. В състава на кашата са включени фруктоолигозахариди и инулин, наричани още хранителни фибри. Това са захари от растителен произход, които благоприятстват развитието на бифидус бактериите, постигайки съвършен баланс на чревната флора. Препоръчва се като допълнителна храна за деца от 4-ия месец. С наличието на хранителни фибри в състава, кашата е ефикасен регулатор на функциите на гастроинтестиналния тракт. Не съдържа глутен.
За повече информация ТУК


Блевит Плюс плодова каша с бифидус ефект Gama SUPERFIBRA е диетична каша, която допринася за правилното и балансирано развитие на кърмачето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. В състава на кашата са включени фруктоолигозахариди и инулин, наричани още хранителни фибри. Това са захари от растителен произход, които благоприятстват развитието на бифидус бактериите, постигайки съвършен баланс на чревната флора. Добавянето на различни плодове допълва съдържанието с витамини и минерали, като също така дава отличен и приятен плодов вкус Препоръчва се като допълнителна храна за деца от 4-ия месец. С наличието на хранителни фибри в състава, кашата е ефикасен регулатор на функциите на гастроинтестиналния тракт. Не съдържа глутен.
За повече информация ТУК

Блевит Плюс 8 житни растения и мед с бифидус ефект Gama SUPERFIBRA е диетична каша, която допринася за правилното и балансирано развитие на кърмачето. Разграждането на 8-те житни растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. В състава на кашата са включени фруктоолигозахариди и инулин, наричани още хранителни фибри. Това са захари от растителен произход, които благоприятстват развитието а бифидус бактериите, постигайки съвършен баланс на чревната флора. Препоръчва се като допълнителна храна за деца от 5-ия месец. С наличието на хранителни фибри в състава, кашата е ефикасен регулатор на функциите на гастроинтестиналния тракт. Съдържанието на мед заедно с балансираната смес от 8 житни растения дава на храната отличен вкус. Съдържа глутен.
За повече информация ТУК

Повече информация за запека ТУК