Безмлечни каши с бифидус ефект GAMA SINOCOME (за злояди деца)


Блевит Плюс без глутен Gama SINOCOME е подходяща за злояди и/или труднозасищащи се деца като първа детска каша. Тя е пълноценна и лесно смилаема, разтворима храна. Уравновесява чревната микрофлора, предпазва чревната мукоза, нормализира изхожданията и е много по-адекватна за вкуса на детето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Кашата се препоръчва за диетичното хранене на детето от 4-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Подходяща е за бебета, които са показали непоносимост към глутена. Не се препоръчва за бебета с доказана алергия към протеините на кравето мляко, поради съдържанието на обезмаслено мляко и суроватъчни протеини. Не съдържа глутен.
За повече информацие ТУК



Блевит Плюс плодова каша с бифидус ефект Gama Sinocomeза злояди и/или труднозасищащи се деца е пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Тя се препоръчва за нормално хранене на детето от 4-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Добавката на различни плодове допълва съдържанието с витамини и минерали, като също така дава и един отличен и приятен плодов вкус. Подходяща за бебета с непоносимост към глутен. Не се препоръчва за бебета с доказана алергия към протеините на кравето мляко, поради съдържанието на обезмаслено мляко и суроватъчни протеини. Съдържа глутен.
За повече информация ТУК

Блевит Плюс 8 житни растения и мед с бифидус ефект Gama SINOCOME - За злояди и/или труднозасищащи се деца е пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Уравновесява чревната микрофлора, предпазва чревната мукоза, нормализира изхожданията и е много по-адекватна за вкуса на детето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Кашата се препоръчва за нормалното хранене на детето от 5-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Съдържанието на мед в подходяща пропорция заедно с балансираната смес от 8 житни растения дава на храната отличен вкус. Подходяща е за бебета, които са показали вече поносимост към глутен. Не се препоръчва за бебета с доказана алергия към протеините на кравето мляко, поради съдържанието на обезмаслено мляко и суроватъчни протеини. Съдържа глутен.
За повече информация ТУК