Млечни каши с бифидус ефект


Блевит Плюс плодова млечна каша с бифидус ефект - Препоръчва се за деца, навършили 5 месеца. Адекватното съдържание на съставките в плодово-млечната каша допълнително обогатява храненето на кърмачето. Подходяща за кърмачета, по-големи деца и в случаи, когато се изисква висока хранителна стойност и лесна смилаемост при: бременни, болни в период на оздравяване, възрастни и др. Съдържа глутен.За повече информация ТУК

Блевит Плюс растеж млечна каша
- Препоръчва се за деца, навършили 4 месеца. Адекватното съдържание на съставките в млечната каша допълнително обогатява храненето на кърмачето. Подходяща за кърмачета, по-големи деца и в случаи, когато се изисква висока хранителна стойност и лесна смилаемост при: бременни, болни в период на оздравяване, възрастни и др. Не съдържа глутен.


За повече информация ТУК



Блевит плюс 8 житни растения с мед
млечна каша - Препоръчва се за деца, навършили 5 месеца. Адекватното съдържание на съставките в млечната каша с 8 житни растения и мед допълнително обогатява храненето на кърмачето. Подходяща за кърмачета, по-големи деца и в случаи, когато се изисква висока хранителна стойност и лесна смилаемост при: бременни, болни в период на оздравяване, възрастни и др. Съдържа глутен.


За повече информация ТУК


Блевит плюс млечна каша с 8 житни растения -
Препоръчва се за деца, навършили 5 месеца. Адекватното съдържание на съставките в млечната каша с 8 житни растения допълнително обогатява храненето на кърмачето. Подходяща за кърмачета, по-големи деца и в случаи, когато се изисква висока хранителна стойност и лесна смилаемост при: бременни, болни в период на оздравяване, възрастни и др. Съдържа глутен.

За повече информация ТУК