Първи стъпки с BLEVIT PLUS с бифидус ефект

Блевит Плюс ориз е пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Разграждането на ориза до декстроза, чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Тя се препоръчва за първоначално захранване с каши и за диетично затягащо хранене на детето от 4-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Подходяща за бебета, показали непоносимост към глутена. Не съдържа глутен.
За повече информация ТУК



Блевит Плюс плодова каша с бифидус ефект е пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Уравновесява чревната микрофлора, предпазва чревната мукоза, нормализира изхожданията и е много по-адекватна за вкуса на детето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус заедно с плодовете. Кашата се препоръчва за нормалното хранене на детето от 4-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Не съдържа глутен.
За повече информация ТУК

 
Блевит Плюс 8 житни растения и мед с бифидус ефект е пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Уравновесява чревната микрофлора, предпазва чревната мукоза, нормализира изхожданията и е много по-адекватна за вкуса на детето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Кашата се препоръчва за нормалното хранене на детето от 5-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Съдържанието на мед в подходящата пропорция заедно с балансираната смес от 8 житни растения дава на храната отличен вкус. Съдържа глутен.
За повече информация ТУК

Блевит Плюс 5 житни растения с бифидус ефект е пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Уравновесява чревната микрофлора, предпазва чревната мукоза, нормализира изхожданията и е много по-адекватна за вкуса на детето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Кашата се препоръчва за нормалното хранене на детето от 5-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Съдържа глутен.
За повече информация ТУК

Блевит Плюс овес има леко разхлабващо действие и е пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Препоръчва се за диетично разхлабващо хранене на детето от 5-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Подходяща за бебета, показали поносимост към глутена. Съдържа глутен.




Блевит Плюс Интеграл с бифидус ефект е пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Уравновесява чревната микрофлора, предпазва чревната мукоза, нормализира изхожданията и е много по-адекватна за вкуса на детето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Кашата се препоръчва за нормалното хранене на детето от 6-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Храна с отличен вкус. Подходяща е за бебета, които са показали вече поносимост към глутена. Съдържа глутен.
За повече информация ТУК

Блевит Плюс Асорти с бифидус ефект е пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Уравновесява чревната микрофлора, предпазва чревната мукоза, нормализира изхожданията и е много по-адекватна за вкуса на детето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Кашата се препоръчва за нормално хранене на детето от 6-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Съдържанието на плодове, крем от ядки и мед в подходящата пропорция заедно с балансираната смес от 6 житни растения дава на храната отличен вкус. Подходяща е за бебета, които са показали вече поносимост към глутена. Съдържа глутен.
За повече информация ТУК

Блевит Плюс Кола Као каша с бифидус ефект е пълноценна и лесно смилаема разтворима храна. Уравновесява чревната микрофлора, предпазва чревната мукоза, нормализира изхожданията и е много по-адекватна за вкуса на детето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. Кашата се препоръчва за нормалното хранене на детето след 12-ия месец, осигурявайки здравословни, добре балансирани растеж и развитие. Съдържанието на какао в подходяща пропорция заедно с балансираната смес от житни растения дава на храната отличен вкус. Съдържа глутен.
За повече информация ТУК