8 Responses to “магистър фармацевт Теодора Зехирева - Отговаря:”

Анонимен каза...

Благодаря за отговора!Аз съм майката с витамините и антибиотиците :)Казвам се Павлина и съм от София.Моля оставете някакви координати, къде можем да ви открием и да се консултираме с вас.От интернет изрових един адрес: Дружба 1 бл 48 - актуален ли е?Прочетох,че предлагате хомеопатия, предполагам,че и детските храни на Ордеса.Ние пихме много антибиотици,витамини и други подобни неща.Апеттита е нарушен и четох за кашите за залояди деца,писна ми да обикалям от лекар на лекар и всеки да ми изписва едно и също.Благодаря

Анонимен каза...

Здравейте,благодаря за отговора.Аз съм Нели с аспартама.Моля за по-подробна информация за тази съставка,какво представлява т.н. Благодаря!

Анонимен каза...

Благодаря за бързия отговор.За съжаление причините поради,които се налага да спра да кърмя са заболяване на млечната жлеза и се налага операция.Вече купих и АЕ и чая сега ще чакам да видя ефекта.Благодаря ви!

Здравейте Нели,
Публикуваме материал за аспартама по повод Вашия въпрос. Преценихме, че поради широкото разпространение на този подсладител - в над 6 000 вида продукти и опасността от използването му е по-добре да напишем статия, а не само отговор на Вашия въпрос. Благодарим Ви за това!

Здравейте Павлина,
Все още нямаме практика да приемаме хора за консултации на място, а и идеята на блога е точно такава, да отговаряме на въпросите Ви тук. Адресът, който сте намерили е правилен, но това е аптеката, в която работя и почти няма условия за извършване на консултации на място при мен.
Благодаря Ви и ще се радвам да отговоря и на други въпроси, които имате.

Здравейте Павлина,
Ако искате свържете се с нас на някой от служебните ни телефони или изпратете по е-mail Ваши координати за връзка, за да можем да поговорим.
Благодарим Ви.

Анонимен каза...

Zdravejte kazvam se Aneliq, bih iskala da pomolq za koordinati vi. Ot Sofiq sam i sled kato prochtoh informaciqta v bloga vi i komentarite, bih iskala da se vidq s vas i da napravq edna konsultaciq. Kazvate, che nqmate praktika da priemate hora i az vi molq da napravite izkluchenie. Imam dve bliznacheta i edna kaka, koqto postoqnno nosi razni bacili vkashti i mojebi predpolagate kakvo se sluchva s bliznacite. Iskam homeopatichna konsultaciq. Predi vreme hodih v edna apteka da me konsutirat, no beshe palna ludnica i mi beshe otdeleno kratko vreme. Bliznacite imat problem s izhojdaniqta i zahranvaneto i bih iskala i takava konsultaciq. Blagodarq!

Здравейте Анелия,
Моля, изпратете Ваши координати - електронна поща и телефон на e-mail: niksitz@bpcniksi.com за да се свържем с Вас!

Благодаря Ви!
маг.фарм. Теодора Зехирева