6 Responses to “Николай Зехирев - Отговаря:”

Анонимен каза...

Много се зарадвах като видях Ам Ам в електронния магазин и искам да попитам дали мога да си поръчам и задължително ли трябва да си направя регистрация.Благодаря
Вики, Стара Загора

Анонимен каза...

Има ли пюренца Ам Ам?Не съм видяла по магазините, а и ме иска да захраня с тях.Първото си дете захраних с тях.Четох материала за как да научим бебето да се храни само и ми се страшничко,ами ако се задави?
Соня от Сливен

Здравейте,

В момента трудно можете да откриете "Ам Ам" в търговската мрежа, защото от известно време сме спрели производството. Причината е кандидатстването ни по оперативна програма на европейския съюз за финансиране на някои нови неща, които искаме да внедрим в производството, но не успяхме да подадем документи през юли 2010 година, когато ги приемаха и сега чакаме отново да отворят програмата. За съжаление не знаем кога ще се случи това. Беше за първото тримесечие на 2011 година, а сега казват само 2011 година.

По отношение на страховете Ви от задавянето. Бъдете по-смела, колкото по-самостоятелно и в дух на независимост възпитавате детето, толкова по-добре ще се чувства то.

Здравейте Вики,
В електронния магазин можете да направите покупка, само ако се регистрирате.

Анонимен каза...

Ам - ам човци :) Здравейте, радвам се че ви откривам. Хайде кажете къде са пюренцата, защотота вкъщи има една лакома госпожица, а ми писна купувам боклуци :) Катерина, гр. Перник

Здравейте Катерина,
Можете да поръчате "Ам Ам" чрез електронния ни магазин, но трябва да сте регистриран потребител, за да Ви излизат количества.

Регистрация можете да направите на адрес:

http://bpcniksi.com/eshop/index.php?route=account/login

Поздрави,
Николай Зехирев