ВИЗИЯ И ФИЛОСОФИЯ НА "БФК НИКСИ" АД


Производител на бебешки храни с търговска марка "Ам Ам"
Дистрибутор на бебешки храни "ORDESA" (с търговски марки "BLEMIL" и "BLEVIT")
Производител и дистрибутор на медицински изделия с търговски марки "НИКСИ", "BURNSHIELD" и "SОLACE"

Истинският пчелен мед кристализира и на външен вид не е така атрактивен като този, в който са добавени съставки, за да е бистър и постоянно течен. Нектарите, произведени само от плодове, се сепарират и няколко дни след производството изглеждат като течност с утайка, за разлика от абсолютно хомогенните, но пълни с емулгатори и адитиви продукти.
Нашата мисия е да научим потребителите, че най-важен за тях е хранителният състав на продукта и липсата или наличието на изкуствени добавки. Вече почти десет години налагаме на нашия пазар плодови пюрета, които са видимо по-редки от тези на всички останали конкурентни марки, но успяхме донякъде да научим майките, че липсата на нишесте или други сгъстители не е недостатък, а преимущество, защото не заместваме плодовото съдържание заради по-атрактивен външен вид и по-ниска себестойност.
Една от целите ни е всички потребители да разберат това. При останалите видове пюрета: зеленчукови, месни, десертни и комбинирани разликата в гъстотата не е така видна поради състава им, въпреки че отново сме единствените, които не добавят сгъстители.
Друга важна цел за нас е да научим потребителите, че българското производство на бебешки храни (бебешките пюрета "Ам Ам") не отстъпва по нищо на западните аналози, а по много показатели ги и превъзхожда. Искаме да утвърждаваме и продължаваме производството на продукти, отговарящи на концепцията "Ам Ам - няма нищо изкуствено в него".
Когато пазарът позволи, ще започнем производството на биологични пюрета и храни за бебета, така че да се даде един максимално голям избор на потребителите за по-добър старт във физиологичното и психическото развитие на децата.
Като търговци избираме партньори, които споделят нашата философия за чистота и екологичност във всяко отношение.