При проблеми със съня - Blevit Sueno


Сънят е важен за кърмачето и малкото дете толкова колкото и храненето. Знаем, че когато детето спи расте, особено в градивните периоди от живота си, каквито са кърмаческата и детската възрасти.
Причините за нарушенията в съня на бебето и малкото дете са от различно естество: нарушен дневен режим, режим на хранене, здравословно състояние, емоционално състояние, причини от материално-битов характер, а понякога на детето просто не му се спи.
Децата, които са по-активни и нервни, по-често показват смущения в съня. Живите и подвижни деца, често имат неспокоен сън. Нервните майки, пренасят емоциите си върху детето, което също може да бъде причина за нарушение в съня.




От страна на мама:
- Следродилна тъга/депресия
- Умора
- Проблеми с кърменето
- Невъзможност за справяне с грижите за бебето
- Липсваща подкрепа от страна на близките

От страна на бебето:
- Хиперактивност
- Колики или други проблеми свързани с храносмилането
- Нервност и раздразнителност
- В периода на никнене на зъбките
- При заболяване


Blevit Sueno /за сън/ съдържа разтворими екстракти от липа, маточина и лайка, действа успокояващо и премахва спазмите. Препоръчва се при нарушения на съня от различно естество, както поради лошо храносмилане така и при нервност, раздразнителност и други.Стимулира лактацията. Moже да се използва от възрастни, от деца, от бебета, от бременни и кърмачки. Приготвя се със студена или топла вода.


За повече информация ТУК